Tim Valaert en Lien Buytaert, van De PAVO, bouwden hun restaurant in hun eigen achtertuin. In 2018 is De PAVO begonnen als ontbijt-lunchzaak, maar tegenwoordig kan je er ook heerlijk gaan dineren. “Tijdens de eerste coronagolf hadden we een zomerbar geopend en zo is het idee gegroeid om op die plaats, onze achtertuin, de zaak definitief te vestigen,” zegt Tim Valaert.
De PAVO zit in het groen, met een vijver, aan het bos en in de buurt van het Menapiërspark. Het pand is met een houten bekleding zodat het volledig past binnen die groene omgeving “We hopen met onze zaak een vaste waarde te worden in ons dorp. Een plek waar het lekker eten en leuk vertoeven is in een mooie omgeving.”
Chef-kok Tim Valaert zet in op een klassieke brasseriekeuken met aandacht voor lokale producten en ruimte voor een originele twist. Naast de gewone kaaskroket vind je er bijvoorbeeld ook de 'Niekaarkse kroket' of een 'beef rendangkroket'.